Konferensaktiviteter i Vemdalsfjällen

Här har vi samlat ett axplock av alla kreativa, roliga, utmanande och avkopplande aktiviteter som gör att vi älskar Destination Vemdalen. 

Skidåkning i Vemdalen

I Destination Vemdalen hittar ni ett av Sveriges bästa skidområden. Här finns 58 nedfarter och vi vågar lova att det finns något för alla. Här finns hela 6 sittliftar vilket gör skiddagen behaglig när man får vila benen på väg uppåt, till och med i barnområdet finns det en sittlift som är perfekt för nybörjare. Skidområdet drivs av Skistar, läs mer på deras hemsida. Runt omkring i skidområdet finns det gott om restauranger där ni kan samla kollegorna för lunch, after ski och smarrig fika.

sittlift-bla-himmel-1300

Alltid 100% glädje i fjällen

turskidakning-fjallen-1300px

Ut på tur aldrig sur

Ta med kollegorna och gå på skidtur! Vill ni testa en lite mer långsam skidåkning än den i skidbackarna kan en tur i längdspåret eller turlederna vara en perfekt aktivitet. Boka en grupplektion så att även de som inte testat tidigare kan följa med. Ett annat alternativ är att planera in en schyst picknick med öppen eld någonstans på fjället eller ta sikte på en våffelstuga. Vi hjälper er med planering och bokning.

Snöskotersafari med kollegorna

Följ med på skotertur och upptäck platser du aldrig kommer till utan skoter. Ta sikte på en fäbodvall och grilla korv eller unna er en lyxig fika. I vissa av våra konferenspaket ingår skotersafari. 

Lokala smakupplevelser

Boka en kock, ät middag på fjälltopp, arrangera en smak- och vinprovning, ät middag i en konstgjord igloo eller kanske lär er baka tunnbröd. Vi känner till de lokala delikatesserna och de bästa kockarna i området. Spana in vårt smakpaket som du hittar under konferenspaket.

sittlift-bla-himmel-1300
Hundspann och tälta

Hundspann

Kanske inta alla som vill åka skidor eller kanske blir benen trötta efter ett par dagar på skidor? Då kan det vara skönt att koppla av och låta ett gäng springglada hundar göra jobbet. Att glida fram ljudlöst över snön och se hundarnas glädje när de får lägag i högsta växeln är en sann glädje. Kanske tar ni en paus och myser i en tältkåta eller kanske till och med sover en natt i tält?

upplev-fjallen-med-konferens-vemdalen

Stor passion, lokalkännedom och kreativt tänkande

Vi skulle älska att skapa er nästa fjällupplevelse, vi tar hand om allt praktiskt, planering, bokning mm. 

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett ämne
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Vi sparar den data du skickar in för att kunna kontakta dig med svar på din förfrågan. Vi kan även komma att skicka aktuella erbjudan till dig framöver.

Du måste acceptera villkoren.