Boende för er konferens i fjällen

Ni som konferensgäster förtjänar det allra bästa och här har vi samlat information om Destination Vemdalens bästa konferensanläggningar och boendealternativ i området. 

Något för alla

Med över 20 000 bäddar i området vågar vi lova att ni kommer hitta ett boende som passar just er konferensgrupp. Vi är en oberoende aktör som ger er våra bästa tips på boende, precis så som vi själva vill ha det när vi reser till nya platser. Nedan finner du våra tips och inspiration.

Konferens i Björnrike, en del av Destination Vemdalen

Bygg ditt team på ett fjäll!

Kvalitativa konferensrum med ny teknik och modern inredning.

Moderna boendelaternativ

I Destination Vemdalen finns det fler alternativ för er konferens. Kvalitativa konferensrum med ny teknik och modern inredning. Likaså finns det olika typer av boende, lägenheter, hotell & exklusiva villor som passar en konferens eller ett kompisgäng. Vi hjälper er med planering och bokning av både konferenslokaler och boende.

Konferera i fjällen året runt

Fjällen är den perfekta platsen för er nästa konferens. Alltid nära till naturen med utmanande aktiviteter, frisk luft och god mat. I Destination Vemdalen finns ett flertal konferenshotell och villor som är öppna året runt med hög service, bekvämt boende och god mat. 

Konferens på Villa Björnrike i vinter
Lyxigt, unikt & kreativ miljö

Fantastiska Villa Björnrike

Villa Björnrike har lyckats skapa en unik miljö för rekreation och kreativa möten. På 1000 kvadratmeter ryms åtta dubbelrum med eget badrum, rummen är fördelade på 3 lägenheter, varav en svit (två dubbelrum). Tack vare exklusiva materialval och en unik inredning skapas en genuin och jordnära miljö. Här finns ett storkök, exklusivt konferensrum, garage med elbilsladdare och generösa ytor för socialt umgänge. Varje lägenhet av egen relaxavdelning.

Systerhuset Villa Design beräknas stå färdigt till slutet av 2021. Där finns ytterligare fyra dubbelrum och sju enkelrum med egna badrum samt 4 enkelrum med gemensamt badrum.

Nytt hotell, Spa på vån 5, moderna lokaler

Hotell Klövsjöfjäll

2020 stod nya Hotell Klövsjöfjäll färdigt. Här ryms 39 dubbelrum, en stor konferenssal som rymmer 80 personer, ett flertal mindre konferens och mötesrum. Här finns en rymlig loungerestaurang, mysig pub i källaren och en bar med enastående utsikt på våning 5. På våning fem finner du också hotellets SPA-avdelning med bland annat två olika bastuar samt en utomhusjaccuzzi.

konferenshotell i Destoination Vemdalen
storhogna-hogfjallshotell
Genuint, lyxigt spa, unik vinterträdgård

Klassiska Storhogna Högfjällshotell

Storhogna Högfjällshotell är faktiskt fjällvärldens första SPA och ett av de första hotellen som slog upp portarna i Destination Vemdalen. Här njuter ni av lugn atmosfär, god mat och hög service. Här finns ett flertal olika konferensrum och med den nybyggda eventhuset i anslutning till hotellet är det bara fantasin som sätter gränserna. Storhogna Högfjällshotell ligger exakt vid fjällfoten och det är bara några stagtag till skidspår och skidbackar.

28 bäddar och coworking i huset

Villa Design

Villa Design i Björnrike erbjuder en unik möjlighet för både privata sällskap och företag att mötas, umgås och inte minst uppleva fjället. Huset har ett helt våningsplan kontorslandskap med både konferensrum och arbetsplatser i öppet landskap. Perfekt för företaget som vill jobba remote under en period eller kombinera nytta med nöje och åka skidor delar av dagarna. Här finns gym och aktiviteter som shuffleboard i källaren. Boendet är fördelat på en mycket rymlig lägenhet om 250 kvm med egen relax och stora ytor att umgås. I övrigt finns hotellrum och vandrarhemsliknande rum att hyra. Då huset har samma ägare som Villa Björnrike kan husen kombineras för större sällskap. De har även en tredje villa som heter Villa Karlberg.

Boende i Björnrike

Konferensboende i Vemdalen

Destination Vemdalen ligger på kanten mellan Jämtland och Härjedalen. Här finns en fantastisk natur att upptäcka och riktigt bra boendealternativ för er som vill konferera i Vemdalsfjällen.

Boende på olika orter

Området sträcker sig från den gemytliga byn Klövsjö, som av många kallas för Sveriges vackraste by. Därifrån tar man sig över fjället till Storhogna, Vemdalsskalet och hela vägen till Björnrike.

Konferens i Björnrike, en del av Destination Vemdalen
upplev-fjallen-med-konferens-vemdalen

Stor passion, lokalkännedom och kreativt tänkande

Vi skulle älska att skapa er nästa fjällupplevelse, vi tar hand om allt praktiskt, planering, bokning mm. 

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett ämne
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.

Vi sparar den data du skickar in för att kunna kontakta dig med svar på din förfrågan. Vi kan även komma att skicka aktuella erbjudan till dig framöver.

Du måste acceptera villkoren.